Covid-19

Meet us in nature

Covid-19 en uw vakantie


11 september 2021


Buitenlandse toeristen zijn welkom in Denemarken!

Nederland en België zijn vanuit Denemarken gezien 'gele' landen. 

Volledig gevaccineerde buitenlanders uit EU- en Schengenlanden kunnen Denemarken in reizen zonder negatieve test en hoeven niet in quarantaine te gaan. Zie hier de voorwaarden voor vaccinatie. U kunt met uw digitale Corona-pas of met een (in de Nederlandse taal opgesteld) papieren vaccinatiebewijs Denemarken in reizen. Als u dit samen met uw paspoort of ID-bewijs en eventueel reserveringsbewijs desgewenst aan de grens laat zien, bent u van harte welkom in Denemarken.

Indien u zonder vaccinatie reist, moet u (15 jaar of ouder) desgewenst aan de grens een ​​negatieve COVID-19-test kunnen laten zien. Een sneltest mag maximaal 48 uur oud zijn, een PCR-test 72 uur. Reist u vanuit een 'geel' land, zoals Nederland en België, dan moet u zich binnen 24 uur nadat u in Denemarken bent aangekomen, weer laten testen. U hoeft niet in quarantaine. Er zijn diverse testlocaties in onze omgeving. Een sneltest is gratis en u hoeft geen afspraak te maken. Een sneltest wordt in het onderste deel van de neus afgenomen. 

Voor een verblijf op onze camping heeft u geen Corona-pas nodig.
Op 10 september jl. zijn alle restricties/maatregelen met betrekking tot Corona in Denemarken opgeheven.  

Onze gasten vinden het een veraderming om in onze omgeving te zijn. De sfeer is relaxed, er is volop ruimte op de camping en in de omgeving.


Meer informatie vindt u op de website van de Deense nationale politie.


Wilt u reserveren voor 2021?

Wilt u er zeker van zijn dat u op een mooie kampeerplek in het hoogseizoen staat, reserveert u dan alvast online of per e-mail zonder een aanbetaling te doen (zie voorwaarden). U betaalt pas op het moment dat u bij ons in Ballum bent aangekomen. Wilt u uw reservering naderhand toch annuleren, dat kan geheel kostenloos tot 2 dagen voor aankomst!

Heeft u vragen, mail of bel ons gerust. Wij doen ons best om u van een heerlijk verblijf in Ballum te laten genieten.
Wij wensen u het allerbeste en vooral, blijf gezond en hopelijk tot ziens!

Hartelijke groeten, Linda en Klaas de Weerd